Trigger

Studiereis 2022

Locatie: Rotterdam - Brussel - Parijs
Van 13 oktober 2022 - 16:30
Tot 16 oktober 2022 - 17:30

‘JOU Ontspoort’ Een prachtig lustrumjaar is pas compleet met een onvergetelijke (ontspoorde) studiereis. Als het goed is, had jij deze geweldige lustrumreis al in je agenda gezet, hierbij de definitieve uitnodiging!!

O.d.z. ‘in ieder stadje een ander schatje’ en met de feestelijke hit ‘Kedeng Kedeng’ nodigen wij je uit voor dé Lustrumreis 2022: Urban Regeneration tour – Green edition.

Van donderdagmiddag 13 oktober - zondagmiddag 16 oktober 2022 gaan we niet één, niet twee maar drie prachtige steden bezoeken! We hebben een veelzijdig en goed gevuld programma, waarbij jullie veel mooie indrukken zullen op doen en mooie presentaties zullen horen. Uiteraard zijn we de ontspanningsmomenten en borrels niet vergeten!

Nu hoor ik je denken, welke steden gaan we dan heen? We starten in het ruige Rotterdam, hierna reizen wij af naar de ‘rode duivels’ of terwijl onze zuiderburen, waarnaar wij doorreizen naar ‘oui, oui, Paris!’.

Met een eigen bijdrage van 375 euro, ben je 3 nachten van huis en wel van donderdag 13 oktober in de middag tot en met zondag 16 oktober in de middag (let op dit is niet het ‘gebruikelijke’ studiereis weekend). Aanmelden kan tot 7 augustus! Er is ruimte voor 35 man: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Corona disclaimer: Sluit voor deze reis een goede annuleringsverzekering af, niet alleen voor Corona, maar ook voor een ‘gewone annulering’. Aanmelden betekent namelijk dat je erbij bent. Mocht je, om welke reden dan ook, afmelden, dan moet je ervan uitgaan dat je je eigen bijdrage kwijt bent. Dat zou zonde zijn.

Facts

Wat: Studiereis JOU
Wanneer: 13-14-15-16 oktober 2022
Waarheen: Rotterdam, Brussel, Parijs
Eigen bijdrage: 375 euro

Aanmelden tot: 7 augustus 2021

Maximaal aantal deelnemers: 35 personen.