Trigger

Studiereis

Locatie: Barcelona
Van 07 oktober 2021 - 16:00
Tot 10 oktober 2021 - 14:00

Na een jaar van rust staat ‘ie weer op de planning, de befaamde (of beruchte) JOU Studiereis! En wat voor één… Dit jaar gaat de JOU-reis naar het mooie Barcelona! Vastgoed en zon; de veelvuldig met goud bekroonde combinatie voor een studiereis. Uiteraard gevuld met de nodige architectuur, inhoudelijke lezingen en gezellige diners met borrels tot in de late uurtjes. NB. We volgen altijd de dan geldende coronamaatregelen.

Met een eigen bijdrage van 375 euro, ben je 3 nachten van huis en wel van 7 oktober in de namiddag/avond tot en met 10 oktober in de middag (let op dit is niet het eerste weekend maar het tweede weekend van oktober). Aanmelden kan tot 7 september! Er is ruimte voor 30 man: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Nog een serieuze side note in verband met annuleren:

Sluit voor deze reis een goede annuleringsverzekering af, niet alleen voor Corona, maar ook voor een ‘gewone annulering’. Aanmelden betekent namelijk dat je erbij bent. Mocht je, om welke reden dan ook, afmelden, dan moet je ervan uitgaan dat je je eigen bijdrage kwijt bent. Dat zou zonde zijn. Voor de mensen die (nog) niet gevaccineerd zijn: regel t.z.t. een geldige reisverklaring en test voor toegang in Barcelona zelf. Dit is jouw eigen risico! Of race vandaag nog naar de GGD .

Mochten wij de reis moeten cancellen, dan organiseren wij zo snel mogelijk een vervangende reis.

Facts

Wat: Studiereis JOU
Wanneer: 7-8-9-10 oktober 2021
Waarheen: Barcelona, Spanje
Eigen bijdrage: 375 euro

Aanmelden tot: 7 september 2021

Maximaal aantal deelnemers: 30 personen.