Trigger

Kerstdiner

Locatie: Restaurant MONK
Van 08 december 2023 - 18:00
Tot 08 december 2023 - 23:30

December, de maand van drukte, gezelligheid en feestelijke bijeenkomsten. Te midden van alle festiviteiten van Sinterklaas en Kerstmis, kunnen we het andere hoogtepunt van deze maand niet vergeten: Het JOU Kerstdiner!

Op vrijdag 8 december 2023 verwelkomen we jullie in stijl in het betoverende restaurant MONK, gelegen in The Anthony Hotel, voor een heerlijk kerstdiner met verschillende gangen.

Na het diner blijven wij nog gezellig borrelen in het café van MONK. Waarna wij, uiteraard, de stad onveilig gaan maken.

Dit jaar brengen we een ode aan het belangrijkste thema in de vastgoedsector: duurzaamheid. Een rode draad in de activiteiten die dit jaar hebben plaatsgevonden. Dit is de inspiratie geweest voor het thema van dit jaar: “gemaskerd diner”

Maar niet zomaar een gemaskerd diner, eentje waar duurzaamheid centraal staat. Wij dagen je uit om je masker zelf te maken, uit duurzame materialen. No worries, het hele restaurant is exclusief voor ons gereserveerd. Uiteraard worden er prijzen uitgereikt aan degenen die zich het mooiste, meest originele en meest duurzame masker weten te creëren!

Mocht je speciale dieetwensen hebben, geef het dan even door via de mail: visser@barlavento.nl

Wanneer: Vrijdag 8 december, 18:00 uur

Locatie: The Anthony Hotel, restaurant MONK

Adres: Kanaalstraat 197, 3531 CG Utrecht