Over JOU

Jong Onroerend goed Utrecht (JOU) is een netwerk van enthousiaste en ambitieuze vastgoedprofessionals die hun kennis, ervaring en passie voor het vakgebied graag willen delen. Dat doen we op basis van twee kernwaarden: actief en in verbinding. Onze leden zijn architecten, adviseurs, makelaars, beleggers, gemeenteambtenaren, ontwikkelaars, bouwers en andere vastgoedprofessionals. Alle leden hebben een binding met de regio Utrecht. 

Ongeveer een keer per maand organiseren we een vakinhoudelijke of informele bijeenkomst. Een keer per jaar gaan we op excursie naar een interessante Europes stad. Het bestuur en de commissies worden sinds de oprichting in 2006 op vrijwillige basis door de leden ingevuld.

Lidmaatschap

Om elkaar zoveel mogelijk te inspireren vanuit de verschillende disciplines binnen ons vakgebied, hanteren wij een aantal uitgangspunten bij het lidmaatschap:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de vastgoedbranche;
  • Binding met de regio Utrecht (wonen of werken);
  • Maximaal 36 jaar.
     

Omdat we het belangrijk vinden dat alle leden elkaar persoonlijk kennen, hebben we een plafond van 85 leden. Een aantal keer per jaar organiseren we een kennismakingsborrel voor aspirant leden. Op basis van onze kernwaarden verwachten we van ieder lid een actieve houding en bovengemiddelde nieuwsgierigheid naar elkaars vraagstukken. Word lid!

Zusters

In Nederland bestaat een breed netwerk waar jonge vastgoedprofessionals op (in)formele wijze kennis en ervaring kunnen uitwisselen. Deze regionale Jong Onroerend Goed verenigingen vormen samen de landelijke federatie JO-NL.

Voor meer informatie over onze zusterverenigingen, zie onderstaande websites.

Jong Onroerend Goed Amsterdam
Jong Onroerend Goed Rotterdam
Jong Onroerend Goed Brabant
Jong Onroerend Goed Den Haag
Jong Onroerend Goed Arnhem Nijmegen
Jong Onroerend Goed Overijssel
Jong Onroerend Goed Groningen
Jong Onroerend Goed Wageningen Ede Rhenen Veenendaal Barneveld

Partners

CMS

Ook partner van JOU worden? Neem contact op met Joep Arts, via info@jouinside.nl.

 

Gouda Webdesign