Nieuws

  HofDinsdag 13 maart was JOU in het Werkspoorkwartier: de circulaire hub van Utrecht. Samen met Bianca en Charlotte Ernst hebben we gebrainstormd over de toekomst van het Hof van Cartesius. Aansluitend zijn we naar de imposante Werkspoorkathedraal geweest. Wederom een geslaagde activiteit!

  Foto ANNEDonderdag 15 februari waren we op bezoek bij het inspirerende ANNE: Alle Nederlanders Naar Energieneutraal. Daarnaast gaf Sustainer Homes een rondleiding door hun energieneutrale demo woning tegenover de Jaarbeurs. Een mooie eerste activiteit van 2018!

  Nieuwjaarsborrel

  Woensdag 10 januari hebben de leden van JOU met elkaar geproost op het nieuwe jaar. Daarbij vond de ALV met bestuurswissel plaats. 2017 was een mooi JOU jaar, bestuur bedankt! Ook van 2018 gaan we een prachtig jaar maken!

  Wat is het jaar weer razendsnel aan ons voorbij gevlogen! 2017 was een mooi jaar met veel interessante en erg leuke activiteiten. 15 december was onze laatste activiteit alweer van het jaar: het kerstdiner bij Simple aan de Lange Nieuwstraat! We hebben gedaan waar we goed in zijn: eten, drinken, mooie gesprekken voeren en proosten op een mooi jaar samen met de Na-Jou! 

  Op donderdagavond 9 februari waren we te gast bij de Rabobank en hebben we in samenwerking met B.O.G. Auctions het thema vastgoedveilingen belicht. Een geslaagde activiteit met een goede opkomst, mooie rondleiding door het bijzondere hoofdkantoor, lekker eten, boeiende presentaties met veel nieuws en interessants en afsluiting met een gezellige borrel. Kortom een mooie start van het jaar voor de JOU!

Gouda Webdesign